Roland RP-102 : kr. 6.899,-

Roland RP-102 : kr. 6.899,-

AUTENTISK KLAVERFORNEMMELSE MED MODERNE TILSLUTNINGSMULIGHEDER

Når du vælger et digitalklaver, er det afgørende at finde et instrument, der passer til din livsstil, dit budget og pladsen i dit hjem. Roland RP102 leverer på alle fronter, idet instrumentet har en autentisk klaverfornemmelse, har indbyggede øve-funktioner og er i et kompakt og prisbilligt design. Det er fyldt med teknologier, der er udviklet til vores prisbelønnede premium digitalklaverer, herunder de luksuriøse vægtede tangenter, der giver dig en inspirerende lyd og spillefornemmelse, som til stadighed vil understøtte din musikalske udvikling. Med sit strømlinede kabinet og de tre integrerede pedaler, fremstår RP102 med et traditionelt opretstående klaverudseende, der passer nemt ind overalt, hvor pladsen er begrænset.

Takket være dens avancerede funktioner, passer RP102 perfekt til din moderne livsstil. Det skal aldrig stemmes eller have regelmæssig vedligeholdelse, og det har indbygget Bluetooth®-teknologi, så det kan forbindes trådløst med en smartphone eller en tablet til afspilning af musik og afvikling af apps til at undervise dig i klaverspil. Ved trådløs sammenkobling af digitalklaveret og Rolands gratis Piano Partner 2-app, kan du se nodebilledet digital, og spille sammen med orkesterakkompagnement og anvende flere funktioner, der ikke er tilgængelige fra frontpanelet. RP102 er et kvalitetsinstrument, der skaber musikalsk underholdning i dit hjem i mange år fremover.

  • Kvalitets digitalklaver med indbyggede øve-funktioner i ét prisbilligt og pladsbesparende instrument
  • Ideel som det første digitalklaver til hjemmet, men er også velegnet til øvestudier, øvelokaler og til musikuddannelses institutioner
  • Førende Bluetooth tilslutning ved trådløs kommunikation med musik-apps på smartphones og tablets
  • Eksklusiv Roland Piano Partner 2 app giver nem adgang til avanceret fjernbetjening og mange musikalskefunktioner til uddannelse, underholdning og musikafspilning.
  • SuperNATURAL Piano teknologi giver den samme autentiske klaverlyd og spillefornemmelse som på et akustisk flygel
  • PHA-4 Standard tangenter med raffineret anslagsteknologi til meget udtryksfuldt klaverspil
  • Tre pedaler i metalkonstruktion giver ægte akustisk klaverfornemmelse
  • Over 200 indbyggede sange omfatter traditionel musik, kendte klassiske stykker og vigtige klaver-etuder
  • Moderne digitalt design eliminerer behovet for regelmæssig stemning og vedligeholdelse
  • Flot sort kabinet giver et traditionel udseende i et kompakt design

04-12-2017 17:52